The Last BounceDid it hurt when you fell from heaven? 'Cause your face is fucked up.


Seasons in the sun

Jag börjar äntligen känna mig som en männsika igen. Tack Filippa, Erik och Simon för en fantastiskt roligt kväll.

Tårtkalas
Grattis fina rödtott Totto!idag är det dagen du har längtat efter så mycket och även jag! imorgon ska det firas med kalas i stan! och idag blir det tårtkalas! GRATTIS FRIDIS! puss älskling!

get sick soon.

Skum grej va liksom.
Igår mådde jag fina fiskens men inatt vaknade jag flertal gånger och kände mig hur dålig som helst.
När jag vaknade så orkade jag inte åka och släppa ut min ponny inte, och inte ens åka till farbror doktorn ...
Jag har bara legat och sovit fram till klockan två idag, sen bestämde jag mig för att ta tag i livet och ta det stora steget hela vägen upp till soffan i vardagsrummet ... så här har jag legat resten av dagen och ligger fortfarande - framgång!

Jag vill ju inte vara sjuker. Idag har ju jag och den där söta carlis 2 månader tillsammans. Jag vill ju vara med honom.
Men jag får väl nöja mig med att nöta ännu mer disney ...

när vi är tillsammans älskade är saker så mycket enklare

här är väldigt god vän som heter emma vi gillar andreas grega tillsammans
NU ÄR DET BOKAT

barcelona here we come!

det här är min man kittöö, hon är rätts så snäll ibland!


Konst och kakor
Idag lekte jag med underbaraste Maria nästan hela dagen. Det var hur kul, trevlig och mysigt som helst. Jag har saknat! Vi hade inte setts på två veckor och jag kände knappt igen flickan, hon var så söt. Vi satt ute i solen i flera timmar och pratade om allt mellan himmel och jord. 1000 nya fräknar fick jag på köpet. Vi gick även och fikade på Maria jobb och det var typ världens mysigaste. Maria och Marias chef bjöd mig världens godaste fika. Tack Lou!

Every end has a startEtt år sen snart. Saker och ting har förändrats minst sagt..

kärt återseende. sorgligt farväl.

Åkte och sa hejdå till världens finaste lilla ponny idag. Låter kanske fånigt men det gjorde så otroligt ont i hela kroppen, men det var samtidigt så himla skönt att få träffa honom en sista gång.
Efter att vi har kämpat i snart tre år för att få honom frisk så är det på onsdag dags att låta honom gå.
Min fina prins.


everyday im hustlin


jag hjärta säckpipa.


onsdags skojj!

igår var jag och min vän emma ut och rände på söder. himla trevligt! det började med att jag träffade gunnar och gustaf och vi såg på någon slags fotbollsmatch. sedan skulle vi bege oss till det legendariska babaSonic men det var fruktansvärt lång kö.. så vi gav upp och tog våra feta rumpor till söderhoff med oss hade vi då även en sjöman och en hotellkille. gustaf tog sitt pickepack och åkte hem, tråkigt nog men sant. på söderhoff ölade vi och delade ut fina små hjärtelappar med ännu finare texter på. efter det försökte vi oss på baba igen men med ett mindre lyckat resultat, så vi hamnade på marie laveau. det fanns ingenstans att dansaloss på så vi åkte hem till sjömanen istället. där lärde vi oss att spela säckpipa. vi åt även lite. lyssnade lite på musik. ja det var det hela. hej då!

we own the sky.


en dag på söder med en fin vän.
Påsk i Borås!


påskträd på torget i borås.

jag var tvungen att prova att fika på kaffé viskan, det var över mina förväntningar bra! massor med mattor på väggarna.

påskmiddag!

Dystra utsikter


Vad gjorde vi av äventyren och drömmarna vi såg?

igår var otroligt lyckad kväll! jag och emma tog oss in till stan och spenderade hela kvällen på fightclub med gustafD och gunnarH. vi såg andreas grega och det var bland dom bästa konserterna jag har varit på. han var så skön. han var ute i prubliken minst 10 gånger och dansade och sjöng med alla. vi stod längst fram så det var riktigt röjjigt och löökigt. det var bäst! och jag säger bara så här lyssna på honom för han har något att säga, verkligen! efter konsertens slut så satt vi och drack öl och pratade snusk i mängder. jag fick en ny idol och emma blev full och gustaf blev häpen och gunnar blev kär! igår var en bra kväll!i'm heading off to london


NY + beach house

zebra - beach house
RSS 2.0