It's my party and i cry if i want to!alldeles för tidig morgon med alldeles för bra syfte!

ja nu är det dax! vi ska ta våra feta rumpor till st anton, helt sjukt taggat! säger bara det här så ni kvar glömda inte springer runt och letar efter oss hela veckan. vårat plan lämnar sverige runt tolv. innan dess ska jag packa klart och tjilla runt på arlanda med min två väninor Kajsa och Josephine. aaa för att avsluta detta så kan jag väll säga tack och hej för mig1 hoppas ni har det lagom bra i svedalen utan mig, PUSS och KRAM

Shame on me.

Det är nu man ångrar sig att man sköt upp fördjupningsarbetet på sju sidor som ska vara inlämnat imorgon ..

Falling back to habits.

Idag är det tisdag. Idag gick jag i skolan, ett tag iaf. Hade bara webbdesign och sedan idrott som jag inte ens var med på. Sen drog jag med den där soeta pojken hem till mig. Vi lagade lite mat. Sen somnade vi av matkoma och sov i princip hela dagen. Alltså var denna tisdag mysig.

En annan mysig grej är att jag har fått tillbaka den underbara attraktionen till och beroendet av o'boy. Det är så underbart gott att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. Förmodligen ska jag gå till sängen. Fast först ska jag avnjuta dagen tisdags sista glas av mjölkchokladdryck, mumma!

Fred ut människor


I wanna make love to this song.


This is the last song that i write while still in love with youSå där ja, nu har jag bokat biljetter till samtliga festivaler i sommar. Det kommer bli fedt.

you make my dreamsFinally, here it is.

Har ju glömt lägga upp en bild på min hyfsat nya vän. Glömt och glömt, ska jag vara ärlig är det för att jag inte kan fota med min vänsterhand ... eh, men kom på nyss att jag kan ju fota med min mobil istället. men då blev ju kvallen som den blev ... aja, hErE iS mY bAbY
Så du röker hash?

Idag när jag skulle duscha hittade jag till min stora förvåning den här plantan i duschen. Det visade sig att min lillebror har odlat hampa i dushen i flera månader utan att någon i familjen har märkt något. Det är mycket märkligt eftersom samitliga familjemedlemmar dushar där dagligen.


Fabian själv nekar till alla anklagelser och säger att han aldrig sett plantan förut.


+

nu sitter jag här framför min dator och hela fettis-tisdagen har gått och jag har inte ätit en ända semla.. men jag gjorde det i och försig det i söndags så ingen nöd går på mig inte! jag har också dansat första gången på en vecka och det kändes som en lyckostöt i hela kroppen. jag gillar att dansa måste jag erkänna! GOD NATT

out there


Cleanin' out my closet, igen.Syster hjälpte mig lite i helgen att äntligen rensa ur min garderob. Helt otroligt vad mycket fula och för små plagg jag gömmer där. Fy fy.
Så bort med en hur stor hög kläder som helst, som faktiskt snällt och duktigt nog ska ges bort till klädinsamling så de kommer till nytta (som om någon annan skulle vilja ha dem? pffffft)
Så nu har garderoben massa utrymme för nya fina grejer. Synd att jag endast har 15,30 sek på mitt konto ... hmm - får bli någon annan gång

White winter hymnal.Finns just nu ingen mysigare låt.


kärlekens landjag hittade en mysig bild från när jessi fyllde 16 år.

GLAD ALLA HJÄRTANS DAG!


++++++


A Young Summers Youth


tja alla fans!

idag har jag (hotgirl-filippa) tagit ett nytt steg i min kariär jag har lärt mig att spela med ocktaver på synten så nu är jag en stjärna. jag vet inte hur mycket jag kommer hinna blogga framöver för jag har fått ett skivkontrakt hos smith and pitch AB. i helgen ska jag spela på debaser (medis) med artister som Takida och Lil Lindfors. jag är influerad av Beyonce och och ABBA.

tja då alla fans lägger snart ut min senaste demo katisK1!Så galet lycklig!

Åååååh, hur töntigt det än låter - så är jag så freakin' happy över att mitt internet äntligen har börjat funka! Hoho, så nu ska det banne mig komma lite inlägg från min sida också! fast inte nu, för nu ska det bli engelskaplugg ...

Grattis mormor!
Idag firade vi mormor som fyllde 75 år men tårta och presenter. Nästan hela tjocka släkten var på plats. Det var som vanligt skoj och träffa alla mina spårade kusiner. Det är skrämmande hur lika vi alla är.

gäsp gäsp nyyys HOST!halv åtta hos mig gör mig hel! bilden åvan visar en vacker dag i åre! HEJDÅ

värsta och bästa

denna otroligt fina svampplockar dag slutade med det värsta. nu ska jag sova god natt!

hej itek


idag..

.. har det varit en meningslös dag! har velat plugga massor, men det har verkligen inte gått överhuvudtaget. suck på mig! något mer som är suck är att jag har blivit jätte förkyld och kanske inte kommer kunna dansa ikväll.. men man får väll stå sitt kast helt enkelt. nu ska jag dricka lite te.
hade bra hej tänker på dig!

vill tillbaka..


Into The Light


Idag åt jag middag med jessan, det var helt craaazy!
i öronen just nu!


roligare kan det inte bli..

nu ska jag duscha och sen ringa min 18åriga vän emma.
idag har jag dansat och dansat det var jätte kul!
igår var jag på the knife opera med min familj och det var något helt udda och fruktansvärt koolt.
ihelgen firade jag min kära vän amanda.

hej då!

-


RSS 2.0